10 motive pentru a-ti transforma casa intr-un Smart Home

confort1

10 motive pentru a-ti transforma casa intr-un Smart Home

În timp ce jucăriile tehnologice și gadgeturile inteligente pentru casă pot reprezenta o investiție costisitoare, alegerile inteligente pentru locuințe rămân în vârful dorințelor fiecărui milenial.

 

Dar de ce sa alegi gadget-uri inteligente pentru casă în loc de aparate obișnuite? Vor beneficia proprietarii de locuințe dacă vor alege becurile inteligente de 120 RON versus iluminatul obișnuit de 40 RON?

Surprinzător, da! Alegerea aparatelor electrocasnice inteligente în comparație cu cele obișnuite poate părea costisitoare la început, dar, în timp, economiile se adaugă – și acesta este doar unul dintre motivele pentru care din ce în ce mai multi oameni fac mișcarea către alegeri inteligente pentru locuințe.

 

Beneficii uimitoare ale alegerilor inteligente pentru casă sau cum sa iti transformi casa intr-un Smart Home

Înainte de a bifa gadgeturi inteligente pentru casă din lista necesităților, iată 10 motive pentru care ar trebui sa ne gandim serios la a le aleage:

 

1.Value for money

Deși electrocasnicele inteligente costă mai mult la început, automatizarea la domiciliu oferă mai mult control asupra apei, electricității, temperaturii și consumului general de utilitati. Întrucât îți poți programa luminile să se stinga noaptea sau să le intrerupi când nimeni nu este acasă, sa detecteazi scurgerile, sa opresti de la distanță aparatele când le-ai lăsat să funcționeze și să te ajute in a obtine memento-uri la expirarea alimentelor, astfel încât niciun fel de mâncare să nu se risipească. Analizând, aceasta inseamna o gramada de economii pe termen lung!

 

2.Salvand energie, salvezi mediul inconjurator

Mai puține deșeuri de energie realizate printr-un consum de utilități monitorizat corespunzător reprezinta un alt avantaj inteligent al locuinței. Optand pentru smart home, nu numai reducem semnificativ facturile la utilități, ci contribuim semnificativ la protejarea mediului inconjurator.

 

3. Automatizarea la domiciliu înseamnă o conectivitate mai mare

Față de casele tradiționale, casele inteligente oferă o conectivitate mai mare – literal. Casele inteligente sunt „certificate Wi-Fi”, ceea ce se traduce prin internetul încorporat în podea și pereți, pentru a elimina “blind spots”.

 

Proprietarii de locuințe inteligente nu se bucură doar de fluxul web și de date fără probleme prin aceasta – zero puncte moarte asigură, de asemenea, o eficiență de 100% pentru toate integrările și gadgeturile din casele lor inteligente.

 

4. Eficiența

De la mufele cu auto-închidere și termostate inteligente până la aparate de cafea programabile și boxele inteligente, casele inteligente și gadgeturile inteligente fac cu adevărat viața mult mai ușoară. Ca sa nu mai vorbim de timpul economisit pe care il putem redirectiona catre cei dragi.

 

5. Protecție la domiciliu fără obstacole

Supravegherea, încuietorile inteligente, sistemul de securitate digitală și controlul ușilor sunt doar câteva dintre caracteristicile uimitoare de securitate ale caselor inteligente. Familiile își pot proteja bunurile și persoanele dragi alegând să investească în gadgeturi inteligente de securitate sau chiar în aparate dublate cu funcții de securitate.

 

6. Faceți viața acasă captivantă

În timp ce funcția, confortul și securitatea vin mai întâi în minte atunci când aleg „inteligent”, proprietarii de case și gadget-uri inteligente aleg de asemenea sa isi faca viata mai distractiva.

 

7. Mai mult control

Beneficiarii de locuințe inteligente pot controla de la distanță luminile sau televizorul, pot avea un termostat inteligent care învață temperatura ideală a familiei sau pot sa aleaga un traseu alternativ pentru a evita traficul. Toate acestea se concretizeaza timp liber și în final. permit utilizatorilor să obțină mai mult control asupra vieții și a activităților zilnice.

 

8. Comoditate și confort

Poate că miezul celor de mai devreme si principalul motiv al automatizării la domiciliu este comoditatea și un plus de confort. Încuietorile inteligente care permit proprietarilor să-și folosească telefoanele ca cheie sau un frigider inteligent care ajută la planificarea mesei, te fac dispus sa platesti mai mult pentru aceste gadget-uri, întrucât într-adevăr fac viața mai comodă și mai confortabilă pe termen lung.

 

9. Accesibilitate

Casele inteligente nu sunt numai potrivite pentru familiile de milenii care doresc comoditate, confort și mai multe economii pe termen lung – smart home sunt de asemenea construite pentru a răspunde nevoilor persoanelor în vârstă sau ale persoanelor cu dizabilități.

Controalele vocale și cu o singură atingere permit persoanelor în vârstă sau persoanelor cu dizabilități să facă mai mult fără să se deplaseze în casă și înapoi – cu case inteligente și gadgeturi, pot porni rufele, face cafea sau pot aprinde luminile chiar și fără asistență.

 

10. Personalizare

Unul dintre cele mai bune lucruri despre casele și gadgeturile inteligente este personalizarea. Având în vedere abundența tehnologiei inteligente pentru acasă disponibillitatea și flexibilitatea platformelor prin care funcționează aceste gadgeturi (cum ar fi Alexa și Google Assistant), familiile pot alege să își automatizeze locuințele atât de puțin sau atât cât le place , în funcție de nevoile și bugetul lor.

 

De exemplu, puteți automatiza dispozitivele dvs. cu cel puțin 100 RON si astfel vă puteti transforma gadgeturile obișnuite în aparate vocale, cu telecomandă. Cu toate acestea, pentru familiile cu bugete mai mari, cerul este limita când vine vorba de opțiuni inteligente pentru casă și gadget.

 

Opțiunile inteligente pentru locuință contează pentru familiile de mileniali și cele 10 motive sunt doar începutul. La fel ca modul în care telefoanele noastre mobile ne-au făcut viața mai ușoară în ultimul deceniu, credem că smart home și gadgeturile inteligente ne vor îmbunătăți viața și mai mult în viitor.

 

În acest moment, există o mulțime de opțiuni disponibile – puteți începe să automatizați locuința cu minim 100 RON (cu un comutator Wi-Fi sau un bec inteligent) sau cu un buget mai mare, puteți încerca Bluetooth intelligent, electrocasnice smart sau sisteme de supraveghere inteligente.

1 thoughts on “10 motive pentru a-ti transforma casa intr-un Smart Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *