Piscina gonflabila un spațiu de joaca inedit

Piscina gonflabila

Avantajele unei piscine gonflabile:

1. Preț mic de achiziție

Distracția la piscină este una dintre bucuriile verii, însă puțini dintre noi își permit să-și cumpere o casă cu o curte mare, unde să construiască și o piscina. Din fericire există soluții simple și ieftine, pentru ca cei mici să se poată răcori în voie: folosirea unei piscine gonflabile.

2. Instalare rapida și ușor de transportat

Spre deosebire de o piscina clasica, piscina gonflabila poate fi perfect funcțională în câteva minute. Poți monta piscina gonflabila în curtea casei tale, pe terasa sau chiar pe balconul apartamentului. Desigur, având o greutate redusa și un volum mic când este pliata, o poți lua în portbagajul mașinii tale când pleci în concediu, în vizita la prieteni sau chiar pe malul unui râu.

3. Întreținere piscina gonflabila

Pentru că are dimensiuni mici și se demontează rapid, piscina gonflabilă este foarte ușor de întreținut și de curățat. O piscina de calitate rezistă foarte bine chiar și 5 ani, însă dacă are nevoie de unele mici reparații, poți face asta chiar tu, fără să ai nevoie de ajutorul unor specialiști. Unele modele de piscine gonflabile vin la pachet cu un kit de reparație, dar acesta se poate cumpăra și separat, în cazul în care nu este inclus.

4. Designul

Loc de joaca gonflabil cu piscina

Majoritatea piscinelor gonflabile pentru copii au imprimate pe ele personaje din desene animate îndrăgite de cei mici sau imprimeuri cu flori viu colorate. De asemenea puteți opta și pentru piscine gonflabile care vin însoțite de către accesorii precum colac sau minge. Exista de asemenea și piscine cu podea moale care asigura absorbția șocurilor în timpul căderilor și izolarea copilului de suprafețele reci. In topul preferințelor celor mici stau însă locurile de joaca gonflabile cu piscina.

Recomandări:

1. Piscina gonflabila copii 122x25CM

2. Piscina gonflabila copii 183x33CM

3. Piscina gonflabila copii cu podea moale 150x30CM

4. Piscina gonflabila copii cu podea moale102x25CM

5. Loc de joaca gonflabil cu piscina Acvariu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *